۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

آمریکا ارتش چین را در پرونده هک شرکت اکوئیفاکس متهم شناخت

آمریکا ارتش چین را در پرونده هک شرکت اکوئیفاکس متهم شناخت

آمریکا ارتش چین را در پرونده هک شرکت اکوئیفاکس متهم شناخت

آمریکا ارتش چین را در پرونده هک شرکت اکوئیفاکس متهم شناخت |

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا چهار نفر از افسران ارتش چین را به دلیل دست داشتن در عملیات هک شرکت ارائه دهنده خدمات مالی و اعتباری اکوئیفاکس (Equifax) متهم اعلام کرد. در پی این حمله اطلاعات محرمانه بیش از ۱۴۵ میلیون نفر در آمریکا به سرقت رفت.

بر اساس کیفرخواست هکرها اوایل سال ۲۰۱۷ با نفوذ به سیستم های شرکت اکوئیفاکس در شهر آلفارتا (Alpharetta) واقع در ایالت جورجیا اطلاعات حساسی همچون اسامی، شماره تأمین اجتماعی، تاریخ تولد، آدرس و در برخی موارد شماره گواهینامه رانندگی و کارت اعتباری بیش از ۲۰۰ هزار نفر و همچنین اطلاعات شخصی حدوداً ۱۸۲ هزار نفر را به سرقت برده اند.

آمریکا ارتش چین را در پرونده هک شرکت اکوئیفاکس متهم شناخت

«ویلیام بار» (William Barr) دادستان کل ایالات متحده آمریکا ابعاد این حمله را شوکه کننده توصیف کرد و دزدی حجم وسیعی از اطلاعات محرمانه و حساس مردم عادی را غیر قابل قبول خواند.

در این پرونده چهار نفر از اعضای ارتش آزادی‌بخش خلق چین (PLA) به توطئه برای هک سیستم های آمریکا، جاسوسی و سرقت پول از طریق اینترنت متهم شناخته شده اند. «دیوید بودیچ» (David Bowdich) معاون مدیر پلیس فدرال آمریکا می گوید در حال حاضر شواهدی مبنی بر سوء استفاده از داده های به سرقت رفته شرکت اکوئیفاکس در دست نیست.

وزارت دادگستری آمریکا برای دومین بار اعضای ارتش آزادی‌بخش خلق چین را به دست داشتن در عملیات جاسوسی متهم می کند. سال ۲۰۱۴ دولت اوباما پنج نفر از اعضای ارتش چین را با ده‌ها اتهام مختلف از جمله جاسوسی اقتصادی، سرقت اطلاعات بازرگانی و هویتی و توطئه برای هک سیستم های آمریکا مواجه کرد.

اوایل مرداد ماه امسال شرکت اکوئیفاکس اعلام کرد که در توافق با سازمان های ایالتی، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) و دفتر دفاع از حقوق مالی مصرف کنندگان (CFPB)، به کاربرانی که قربانی رخنه اطلاعاتی سال ۲۰۱۷ شده اند غرامتی بین ۵۷۵ تا ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت می کند.

بر اساس این توافق اکوئیفاکس به تمامی کاربران آسیب دیده تا ده سال سرویس های نظارتی رایگان ارائه کرده و برای جبران خسارت های مالی تا ۲۰ هزار دلار به شکل نقدی به آنها غرامت پرداخت می کند.

اشتراک بگذارید
قبلی «
بعدی »

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *